Necessites escapar de l'estrès i la pressió del dia a dia?

Troba el teu espai de pau i serenitat

PROVA 2 CLASSES GRATIS I DESCOBREIX EL REFUGI QUE DESITGES TROBAR

*Oferta disponible fins al 31 de març de 2024. PLAÇES LIMITADES a totes les sessions. Modalitat, dia i hora a escollir.

La Shala de YWS no és un simple Centre de ioga on venir a posar-te en forma. És un espai segur, tranquil i amable amb tu i les teves necessitats . Un refugi on desconnectar de l’estrès i la voràgine del dia a dia, de les obligacions i les autoexigències. El lloc on el teu cos i la teva ment et demanaran tornar cada cop que necessitis recuperar la calma i la pau mental.

Estàs a punt per permetre't una pausa, un respir i fer el primer pas cap a un canvi real?

*PLAÇES LIMITADES a totes les sessions. Modalitat, dia i hora a escollir.
Aprèn a gestionar l'estrès de la vida diària de manera gradual, integrant pràctiques que s'adapten al teu ritme i necessitats específiques.
Suport Personalitzat

Et guiaré personalment, oferint-te suport i comprensió a cada pas del teu camí cap al teu benestar.

Segur i Acollidor

Allibera’t de mirades alienes que et generen incomoditat. Aquí, pots ser tu mateixa, sense por de judicis o què diran.

Equilibri Holístic

No només recuperaràs el teu benestar físic, sinó també el teu equilibri emocional per viure amb calma el teu dia a dia.

Jo estaré al teu costat per ajudar-te en cada pas de la teva transformació cap a una vida més tranquil·la i equilibrada en què aconsegueixis desfer-te de la sensació que de et faltin hores al dia

Regala't un Moment de Tranquil·litat

Ets a un clic de deixar enrere el mal d'esquena, la sensació d'esgotament i dificultat per dormir i silenciar la teva ment, i tornar a sentir-te en calma, amb alegria i sobretot plena d'energia i vitalitat. T'imagines a tu mateixa plena d'energia i vitalitat?

*Oferta disponible fins al 31 de març de 2024. PLAÇES LIMITADES a totes les sessions. Modalitat, dia i hora a escollir.
*Oferta disponible fins al 31 de març de 2024
Potser estàs pensant que...
No tens temps

Però t’adonaràs que, en realitat, només és una percepció. Perquè no es tracta de manca de temps, sinó de manca d’espai mental per pensar, organitzar-te i gestionar cada moment amb presència i tranquil·litat.

No saps fer ioga

Ni ho necessites! Gairebé cap de les dones que vénen a La Shala ho havien practicat abans de venir. A més, tens dues classes GRATIS per comprovar-ho en primera persona.

 

Et sents insegura

És normal. De vegades és incòmode sentir-te observada. Però La Shala no és un Gimnàs ple de gent i jo no sóc una instructora més que canvien cada setmana. Si vols, pots convertir-lo en el teu refugi, la teva «casa de la tranquil·litat mental».

*Oferta disponible fins al 31 de març de 2024. PLAÇES LIMITADES a totes les sessions. Modalitat, dia i hora a escollir.
Sóc Soraya Aguilera
i estic preparada per acompanyar-te cap a una vida més present, serena i plena de vitalitat

Dolor d’esquena, nits sense dormir, sentir-te esgotada i sense energia des que t’aixeques fins que et fiques al llit, trigar el doble del normal a fer qualsevol tasca perquè no aconsegueixes concentrar-te o perquè has d’estar a mil coses alhora, sentir-te sola i incompresa pel teu entorn… És així com l’estrès ens passa factura.

Ho sé perquè jo vaig descobrir el ioga trobant-me en un punt molt semblant al teu. Tant m’auto exigia, que vaig arribar a passar un any sencer carregant totes les meves responsabilitats i obligacions tot i estar patint atacs de pànic a causa de l’estrès i l’ansietat.

Però fa 9 anys em vaig adonar que l’única que podia fer alguna cosa per canviar aquesta situació era jo. I així va ser com vaig recuperar el somriure, la joia i la calma mental. I ara, des de La Shala, vull ajudar-te també a aconseguir-ho.

Imagina’t com seria trobar un refugi NOMÉS PER A TU, un espai on desconnectar de tota la teva càrrega mental per poder respirar, apagar el soroll del teu cap i desfer-te d’aquest malestar físic que fa que tot et costi el doble.

 

Sóc docent per vocació des de fa gairebé 20 anys. I avui et vull acompanyar i donar-te l’oportunitat que descobreixis que la teva vida es pot transformar amb un simple canvi: regalar-te una hora a la setmana amb mi.

Tu decideixes: un dia o dia u
Et mereixes un respir...

Visualitza dies plens d´energia, nits de descans profund i una sensació d´acabar tot el que comences. La teva transformació comença aquí i ara. Ho visualitzes? Aleshores, ÉS POSSIBLE.

DEIXA’M LES TEVES DADES I JO MATEIXA EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU PERQUÈ, JUNTES, TROBAREM LA SESSIÓ QUE MILLOR S’AJUSTI ALS TEUS HORARIS.

*Oferta disponible fins al 31 de març de 2024. PLAÇES LIMITADES a totes les sessions. Modalitat, dia i hora a escollir.

📍Carrer Gori 5, Bajos
Sant Joan de Vilatorrada,
08250 Barcelona

📞 642 44 63 34

📧 hello@yogawithsoraya.com

Copyright © 2024 Soraya Aguilera. Tots els drets reservats.

 

Polítiques de Privadesa